جوجه کباب لیمویی همراه با ماست و خیار خانگی

مرغ با مارینای گیاهی لیمو در کنار فلفل دلمه ای قرمز و پیاز برای یک وعده غذایی سالم و خوش طعم که درست روی کوره انجام می شود ، کاملاً خرد می شود. با یک تاتزکی خانگی با طعم روغن زیتون و شوید فوق العاده باکره ارائه می شود.

جوجه کباب لیمویی همراه با روغن زیتون ، ماست و خیار خانگی
تریسی ناوارا – اوت 27، 2020

کباب مرغ یک ماده اصلی در تابستان است. لیمو هنگام مارین شدن به زیبایی به مرغ نفوذ می کند و این ماریناد لیمویی تند و تند و جذاب بسیار دیدنی است!

استفاده از پونه کوهی تازه یونان عطر و طعم لیمو را برجسته می کند. مقداری پوسته خرد شده فلفل قرمز را برای حرارت اضافه کنید و مقداری عسل اضافه کنید تا حالت ترش را حفظ کند و روی کوره کاراملی شود.
تنها پس از چند ساعت در یخچال ، مرغ آماده کباب است. به مقداری بامبو خیس خورده با فلفل دلمه ای قرمز و پیاز قرمز یا هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید سیخ بزنید. ماست و خیار تازه ساز خانگی کاملاً جذاب و خنک کننده است.
یک ماریناد ساده از پوست لیمو ، آب لیمو ، پونه کوهی یونان ، روغن زیتون بسیار بکر ، پوسته فلفل قرمز و عسل با هم ترکیب شده و یک کباب مرغ فوق لیمویی پیچیده ایجاد می کند. به مدت 2 ساعت و به مدت یک شب ماریناد کنید. با این تساتزیکی خانگی عطر و طعم و عطر برای تعارف کامل سرو کنید.

مواد اولیه

1.5 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به صورت مکعب برش خورده است
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
دلمه 1 عدد
آب 1 لیوان
1/4 فنجان روغن زیتون فوق العاده بکر
1 میخک سیر
2 شاخه ها پونه کوهی تازه یونان ، چرخ کرده
1 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
1 قاشق چایخوری عسل
1 فلفل دلمه ای قرمز ، به مکعب های بزرگ برش دهید
1/2 پیاز قرمز ، به مکعب های بزرگ برش داده شده و لایه ها از هم جدا شده اند

ماست و خیار خانگی
1 فنجان ماست یونانی
1 خیار کامل ، خرد شده
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون بسیار بکر قوی
آب 1 لیمو
2 قاشق چایخوری شوید تازه ، چرخ کرده
1 حبه سیر بزرگ ، خرد شده

دستورالعمل پخت
سینه های مرغ خود را با نمک و فلفل به طور مساوی از هر طرف مزه دار کنید.
در یک کاسه بزرگ ، پوست لیمو ، آب ، روغن زیتون ، سیر ، پونه کوهی ، تکه های فلفل قرمز خرد شده و عسل را اضافه کنید. ویسک بزنید تا ترکیب شود. مرغ چاشنی خود را اضافه کنید و داخل ماریناد بریزید.
مرغ را حداقل به مدت 2 ساعت خراب کنید ، اما می تواند یک شب نیز به طول انجامد. بیش از 12 ساعت مارینینگ نکنید.
1 ساعت قبل از پخت ، سیخ های چوبی خود را در آب خیس کنید تا از سوختن روی کوره جلوگیری شود.
فلفل و پیاز خود را تا حد ممکن یکنواخت و اندازه آن شبیه مرغ برش دهید.
یک تکه مرغ را روی سیخ سوراخ کنید و به دنبال آن یک تکه فلفل ، سپس پیاز ، سپس دوباره مرغ بریزید. تکرار. هر سیخ را با مرغ شروع و پایان دهید. هر کباب حدود 3 قطعه فلفل ، 3 قطعه پیاز و 6 قطعه مرغ را در خود جای می دهد.
بعد ، ماست و خیار خود را بسازید. ماست یونانی خود را به یک کاسه متوسط اضافه کنید.
پس از خرد كردن خیار خود ، آن را در صافی بگذارید و اجازه دهید تا تخلیه شود تا بیشتر آب آن تخلیه یا فشرده شود. به ماست اضافه کنید.
آبلیمو ، شوید و سیر را به سس اضافه کنید. کاملاً با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل را مزه دار کنید. در حالی که مرغ خود را کباب می کنید اجازه دهید در یخچال سرد شود.
کوره خود را گرم کنید. سیخ ها را روی حرارت مستقیم اضافه کنید و بپزید ، مرتباً بچرخید ، حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند.
کباب ها را روی بشقاب برداشته و بلافاصله با ماست و خیار سرو کنید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cart
Your cart is currently empty.