بره پخته شده در روغن زیتون با بوکاتینی آل’آماتریچانا ( ماکارونی کلفت )

این یک غذای کلاسیک راحت ایتالیایی که دلچسب و خوشمزه است. تکه های گوشت بره را در فر می پزند تا نرم شود و با یک سس گوجه فرنگی ، با یک پاشیدن سخاوتمندانه فلفل سیاه و پوسته های فلفل قرمز خرد شده ، میل می کنند.

بره پخته شده در روغن زیتون با بوکاتینی آل’آماتریچانا ( ماکارونی کلفت )
پترسون واتکینز – اکتبر 26 2020

چاشنی بوکاتینی آل’آماتریچانا و یا آللا ماتریسیانا، یک سس ماکارونی ایتالیایی است که از منطقه آماتریس ایتالیا می آید و در سراسر لاتزیو و شهر رم بسیار محبوب است.

به طور سنتی ، این سس را قبل از جوش آمدن در گوجه فرنگی خرد شده و افزودن پنیر پکورینو به گوشت خرد شده در روغن زیتون و فلفل چیلی خشک ، درست می کنیم.
متعصبان آشپزی آهسته ، این دستور شماست! این سس می تواند به آرامی ساعت ها بجوشد تا زمانی که آماده لذت بردن از آن شوید. می توانید سس تمام شده را برای زمان دیگری فریز کنید.

مواد اولیه

1 پوند. پای بره بدون استخوان ، برش داده شده به مکعب های 1 ‑ اینچی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
1/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر متوسط تا قوی
1/2 فنجان آب گوشت گاو یا سبزیجات
3 هر حبه های سیر ، پوست کنده و خرد شده
oz 28 اونس می تواند گوجه فرنگی خرد شده
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه ترک خورده
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
1 پوند. رشته فرنگی بوکاتینی یا اسپاگتی ، که طبق دستورالعمل موجود در بسته پخته می شود
1/2 فنجان پنیر پارمزان یا پِكُرینو رمانو رنده شده ( پنیر رُمانو Romano cheese یکی دیگه از پنیرهای معروف ایتالیاییه که بافت سفت و شوری داره و معمولا به صورت رنده شده استفاده میشه. این پنیر بافتش با پنیر های دیگه متفاوته چون از شیر بیشتری توش استفاده شده و آبش در فرایند تولید پنیر از بین میرود )

دستورالعمل پخت
گوشت بره را با نمک و فلفل مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ ، کاسه را با حرارت متوسط تا زیاد روغن را گرم کنید ، پس از گرم شدن گوشت بره را اضافه کنید. از هر طرف بخورید تا تیره شود و کارامل شود.
تابه را روی حرارت بگذارید و آبگوشت ، سیر ، گوجه فرنگی ، فلفل قرمز خرد شده و فلفل را اضافه کنید ، هم بزنید تا مخلوط شود و حرارت را کم کنید. بجوشانید ، گاهی اوقات هم بزنید ، برای 1 تا 2 ساعت یا تا زمانی که بره نرم شود. طعم دار نمودن غذا توسط نمک.
برای سرو ، رشته فرنگی را بین بشقاب و روی آن تقسیم کرده یا با سس بریزید. قبل از سرو پارمزان یا پنیر پِكُرینو رمانو را سخاوتمندانه بریزید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Cart
Your cart is currently empty.